Tuinen De Backer bvba

Brusselstraat 797

1700 Sint-Martens-Bodegem

GSM : 0476/ 22 40 92

Fax : 02/452 57 71

webmaster : Information Technology Center  

<<<< NIEUW   - Klik hier om onze brochure te downloaden - >>>>

INFO CONTACT
 

Wie zijn wij

Ligging

Infoaanvraag

Verhakselaanvraag

Vacatures

PARTICULIER
 

Tuinaaleg

Groenonderhoud

Terras- & opritaanleg

Verhakselen

Grondbewerking

Beplanting

Gazonaanleg

Afsluitingen

BEDRIJFSGROEN & OPENBAAR GROEN
 

Groenonderhoud

Verhakselen (Dilbeek)

Bestrating

WINTERDIENST
  Sneeuwruimen
MACHINEPARK
  Overzicht
KWEKERIJ
 

Buxus

Ilex

Prunus

Taxus

REALISATIES
 

Fotoboek 1

Fotoboek 2

ACTIES
 

Grote Buxus-actie

Kerstbomen

 

  Wie zijn wij?  
  Tuinen De Backer legt zich toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van privé tuinen, bedrijfs- en openbaargroen. Hierbij maken wij gebruik  van het grote planten assortiment uit de eigen kwekerij, die Wim De Backer samen met zijn partner uitbouwde tot een van de bekenste kwekerijen in omstreken gespecialiseerd in Taxus, Buxus, Ilex, Prunus Lusitanicia en verschillende soorten kerstbomen.

Het uitbouwen van een eigen kwekerij zorgde er ook voor dat Tuinen De Backer over een eigen machinepark beschikt, zodat zelfs het ontginnen van braakliggende gronden geen probleem meer zijn.

Tuinaanleg is een beroep waarbij vertrouwen en klantenrelaties een belangrijke rol spelen. Daarom vindt Tuinen De Backer het onontbeerlijk om te starten met een  persoonlijk gesprek. Op basis van dit gesprek kan er een eerste vrijblijvende schets gemaakt worden, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, decoraties en bestaande infrastrukturen. 

Deze schets kan in overleg met de klant eventueel worden bijgestuurd, en zal indien gewenst het startschot zijn om de schets uit te werken tot een volledig tuinplan, waarbij elke plant wordt vermeld, zodat u een perfect beeld bekomt van uw droomtuin.