Tuinen De Backer bvba

Brusselstraat 797
1700 Sint-Martens-Bodegem
GSM : +32 (0) 476/ 22 40 92

Wie zijn wij?

Tuinen De Backer legt zich toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van privé tuinen, bedrijfs- en openbaargroen. Tuinaanleg is een beroep waarbij vertrouwen en klantenrelaties een belangrijke rol spelen. Daarom vindt Tuinen De Backer het onontbeerlijk om te starten met een persoonlijk gesprek. fig1
fig1 Op basis van dit gesprek kan er een eerste vrijblijvende schets gemaakt worden, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, decoraties en bestaande infrastrukturen.

Deze schets kan in overleg met de klant eventueel worden bijgestuurd, en zal indien gewenst het startschot zijn om de schets uit te werken tot een volledig tuinplan, waarbij elke plant wordt vermeld, zodat u een perfect beeld bekomt van uw droomtuin.

Hierbij maken wij gebruik van het grote planten assortiment uit de eigen kwekerij, die Wim De Backer samen met zijn partner uitbouwde tot een van de bekenste kwekerijen in omstreken gespecialiseerd in Taxus, Buxus, Ilex, Prunus Lusitanicia en verschillende soorten kerstbomen. Het uitbouwen van een eigen kwekerij zorgde er ook voor dat Tuinen De Backer over een eigen machinepark beschikt, zodat zelfs het ontginnen van braakliggende gronden geen probleem meer zijn.