Tuinen De Backer bvba

Brusselstraat 797
1700 Sint-Martens-Bodegem
GSM : +32 (0) 476/ 22 40 92

Tuinaanleg

Het aanleggen van tuinen is ons vak.

Tuinaanleg is een beroep waarbij vertrouwen en klantenrelaties een belangrijke rol spelen. Daarom vindt Tuinen De Backer het onontbeerlijk om te starten met een persoonlijk gesprek. Op basis van dit gesprek kan er een eerste vrijblijvende schets gemaakt worden, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, decoraties en bestaande infrastrukturen.

Deze schets kan in overleg met de klant eventueel worden bijgestuurd, en zal indien gewenst het startschot zijn om de schets uit te werken tot een volledig tuinplan, waarbij elke plant wordt vermeld, zodat u een perfect beeld bekomt van uw droomtuin.

fig1
fig1 Wij leggen uw droomtuin aan, rekening houdend met uw wensen en de eventueel bestaande infrastructuren. U kan bij ons niet alleen terecht voor totaalprojecten, maar ook voor de aanleg van uw terras, inrit, omheining, beplanting of gazon. Waarbij we telkens het gebruik van topmateriaal garanderen.

Wanneer een tuin onderhouden wordt zoals het hoort, straalt hij en komt de planten in combinatie met de ornamenten volledig tot hun recht. Het onderhoud van een tuin is niet voor iedereen een hobby. Het is bovendien tijdrovend. Ons team kan u daarbij van dienst zijn.

Kortom "Tuinen De Backer" is uw partner.